Velkommen til siden vår med referanser. 


Vi har kunder i mange ulike segmenter som skoler, barnehager, helse, retail og horeca. 

På denne siden vil du finne referanseprosjekter som viser Dr.Schutz gulvrenovering brukt ute hos våre kunder både på linoleum, vinyl og tregulv. 

 

Referanse bilde

Gammelt og slitt klasseromgulv til nytt gulv på en dag! 

En nylig rehabilitering av et klasseromsgulv med Dr. Schutz viser resultater som er fantastiske. Ved å fjerne alt som lå på belegget og rense ned til et "rent" gulv, ble det påført PUR overflate som gir en sterk og poretett overflate.

Kunden ønsket ny farge på gulvet og en smiley som møtte elevene når de kom på skolen. 

Dette løste vi perfekt  sammen med kunden og skapte i felleskap et rom med stil og formål basert på kundens ønske.

Det fornyede gulvet gir nå en følelse av et helt nytt gulv, og det er nå enkelt for renholdere å rengjøre en overflate som er poretett og vedlikeholdsfri i flere år fremover. 

Dr. Schutz's gulvrehabilitering har ikke bare forbedret utseendet på klasserommet, men har også bidratt til å skape et hyggeligere sted å være. 

Så hvis du også ønsker å fornye et klasseromsgulv, kontakt Dr. Schutz i dag for å få en enkel og rask løsning som vil skape et fantastisk resultat.

 

Design uten navn (5)

Slitte trapper og repos i borettslag  

En nylig rehabilitering av trappeoppganger i et borettslag viser den store endringen rommet når repos og trapper blir som nye. Passer man på å ta gjøre vegger og tak samtidig dere som denne kunden få en trappoppgang som ser helt ny ut. 

Hva gjorde vi: Vi fjernet gammel bonevoks og annen møkk som hadde satt seg i overflaten på belegget etter mange år, og rengjorde ned til et "rent" gulv. Deretter ble det påført farge og PUR, som skaper en sterk, poretett overflate slik at trappene blir seende ut som nye. 

Vi tilpasset farge og design etter borettslagets ønsker med fargevalg og design.

Det fornyede gulvet gir nå et nytt og rent utseende og det er enkelt for renholdere både å rengjøre og vedlikeholde. 

Dr. Schutz's løsning for rehabilitering av trappeoppganger er ikke bare en rask og enkel løsning, men også en kostnadseffektiv en. Ved å unngå dyre byggearbeider kan borettslag spare tid og penger, og samtidig gi beboere en forbedret og tryggere opplevelse.

løsningen passer både for trapper med terrasso eller belegg. 

Referanse bilde

Glansen i tregulvet ble gjenopprettet med Dr. Schutz's bærekraftige løsning

Hvis du eier en restaurant eller kafé, vet du hvor viktig det er å skape en hyggelig atmosfære for dine gjester. Et av de mest iøynefallende elementene i interiøret er gulvet, og et tregulv kan gi en varm og innbydende følelse. Men over tid kan tregulvet slites og miste sin glans, noe som kan gi et dårlig inntrykk av restauranten. 

En nylig rehabilitering av et tregulv i en restaurant viser tydelig fordelene med Dr. Schutz's løsning. Ved hjelp av Dr.Schutz løsningen ble det gamle tregulvet rengjort og behandlet med både olje og PUR som skapte ett nytt utseende og en sterk og poretett overflate. Det gjenopprettede tregulvet gir nå et nytt og rent utseende, og det er enkelt for renholdere å rengjøre og vedlikeholde.

Dr. Schutz's løsning for rehabilitering av tregulv i restauranter og kaféer er ikke bare en rask og enkel løsning, men også en kostnadseffektiv en. Ved å unngå dyre byggearbeider kan du spare tid og penger, og samtidig gi gjestene dine en forbedret og mer innbydende opplevelse. Kunden valgte løsningen olje og PUR, bildene viser at gulvet fikk en mye mørkere farge gjennom olje. 

Bergmanns 2
IMG_3282
IMG_3295