Områder

Barnehager og skoler

Gulvene i barnehager og skoler har høy aktivitet og utsettes for sterk slitasje. Store mengder sand og småstein kommer inn med skoene i inngangspartiene, korridorer, ganger og klasserom. Barnehager og skoler har få muligheter til å stenge ned for renovering av gulv. Løsningen Dr.Schutz kan renovere slitte gulv tilbake til fabrikkfinish på få timer. 

Klasserom web

Gulvrehabilitering i klasserom

Få nytt liv til ditt slitte klasseromsgulv med Håndverksgruppens gulvrehabilitering. Vi tilbyr løsninger som gjør gulvet som nytt på kun én til to dager, uten at du må bytte ut hele gulvbelegget.

Har du et klasseromsgulv som er både slitt og vanskelig å rengjøre? Fortvil ikke, Håndverksgruppen har løsningen for deg! Vi tilbyr Dr. Schutzs gulvrehabilitering som kan gi gulvet ditt nytt liv på kun én til to dager, uten at du må bytte ut hele gulvbelegget.

Vi starter med å fjerne alt som ligger på belegget i dag, og rengjører ned til det som vi kaller et "rent" gulv. Dette inkluderer fjerning av bonevoks, voks, møkk og andre elementer som kan ha satt seg i overflaten på belegget. Deretter kan vi påføre det vi kaller PUR, som skaper en ekstremt sterk og poretett overflate. Dette gir deg et gulv som ser ut som det gjorde da det var nytt, og som vil vare i mange år fremover.

Nytt utrykk i klasserommet

Vi kan også gi gulvet ditt et helt nytt uttrykk som passer til dine ønsker og behov. Etter klargjøring av gulvet, kan vi påføre den fargen du ønsker, legge ut "flakes" etter eget ønske, og påføre PUR slik at vi også her forsterker overflaten.

Så hvorfor vente med å få et nytt gulv? Kontakt oss i dag, og la oss hjelpe deg med å gjøre klasseromsgulvet som nytt igjen - slik at alle som går over dørstokken vil være glade og fornøyde!

Kontakt oss

FAQ

Bærekraftig gulvrehabilitering

Hvordan kan vi hjelpe deg uten at du må bytte gulvet?

Vi har løsningen, Dr.Schutz gulvrehabilitering. Vi kan rengjøre belegget og fremkalle fabrikkfinish, eller vi kan lage et helt nytt utrykk.

Hvor lang tid tar den bærekraftige gulvrehabiliteringen?

Det spørs litt hvor stort rommet er, men et vanlig klasserom kan vi gjøre på maksimalt to dager.

Hva gjør vi dersom belegget har skader?

Dersom det ikke er store skader, går vi inn og reparerer dere ønsker utbedret. Vi skjærer ut det ødelagte belegget og erstatter med nytt. Men da må dere legge ny farge på gulvet slik at gulvet får et utrykk som passer for deg. 

Hvordan utfører vi oppgaven?

Vi går inn og fjerner alt som ligger på belegget i dag, og rengjør ned til det som vi kaller «rent» gulv. Det vi må fjerne kan være bonevoks, voks, møkk og andre elementer som kan ha satt seg i gulvet.

Dersom du ønsker gulvoppretting påfører etter rengjøring det vi kaller PUR som skaper en overflate som er ekstremt sterk og helt poretett. Dette betyr at du får et gulv som ser ut som det gjorde når det var nytt, i tillegg til at du har forlenget levetiden på gulvet i mange år.

Dersom du ønsker nytt et nytt utrykk, har vi også her fantastisk løsning. Etter klargjøring påfører vi den fargen du ønsker, kan legge utover «flakes» se bildet under og påføre PUR som skaper den sterke og poretette overflaten.