Områder

Helse

PU UV Sealer er perfekt for helsesektoren og spesielt sykehus. Tester viser at etter en behandling med PU-sealer tettes fuger og skjøter, og dermed sikrer man at bakterier og skitt ikke setter seg. Renholdet blir enklere, og gulvet blir ytterst motstandsdyktig mot kjemikalier.  

 

Helse web

Økonomisk og effektiv løsning

Kort tid etter renovering eller vedlikehold av gulvet er gulvet ferdig herdet og klar til bruk.

En forlengelse av gulvets levetid bidrar til bærekraftig drift og vedlikehold. PU UV Sealer er velegnet til linoleum, vinyl, industrigulv og tregulv. Alle våre produkter har dokumentasjon på bakteriereduksjon, slitestyrke, miljøsertifisering og reduksjon av fotavtrykket. 

ESD gulv (ledende gulv)

Elektriske utladninger eller statisk elektrisitet kan gjøre stor skade på maskiner og verktøy under operasjoner og i produksjon. Derfor er operasjonssaler utstyrt med ledende gulv. 

Etter en tid blir gulv slitt og vanskelige å rengjøre - ofte har det mistet sin avledningsevne. Dette kan medføre stor skade på maskiner og utstyr.

Tidligere byttet man ofte ut gulvet, noe som medfører store kostnader og ikke minst lange driftsopphold. Ved bruk av løsningen ESD Floor System vil gulvet etter en behandling se nytt ut, og det blir igjen antistatisk og multiresistent mot bakterier. 

Les mer om ESD gulv her: