Kontakt oss

 

Bilde fot V2-2

FANTASTISKE MULIGHETER 

Minimalt med nedetid

Renovering kan gjennomføres med minimalt driftstap.

Minimalt med vedlikehold

Etter behandling med Dr.Schutz PUR, vil det ikke være nødvendig med vedlikehold på 4-6 år ved normal bruk av gulvet. Skulle det bli slitasje på enkeltpartier på gulvet kan dette enkelt rehabiliteres uten at hele gulvet må behandles.

Rengjøringsvennlig

Løsningen gir en rengjøringsvennlig overflate som sikrer effektivt renhold, reduserer tilstedeværelse av bakterier og er ytterst motstandsdyktig mot kjemikalier.

Bærekraftig gulvrenovering

Nye gulv uten å rive! Dr. Schutz Nordic A/S har vunnet flere priser for bærekraft fordi de sørger for at produktene deres ikke bare er gode for kundene, men også etterlater en minimal påvirkning på klimaet.

FAQ

Spørsmål og svar

På hvilke overflater kan du bruke gulvrenovering og vedlikeholdsløsningen Dr. Schutz?

Løsningen kan brukes på nesten alle gulv. Den egner seg best på: 

Belegg/vinylgulvbelegg 

Linoleumsgulv 

Tregulv 

Støpte gulv basert på epoksy og polyuretan 

Betonggulv og flytsparklede gulv 

 

 

Hvordan slitt kan gulvet være for at renovering er mulig?

Selv om gulvet du ønsker å gjenopprette eller fornye er slitt vil vi som regel kunne renovere  det. 

Vi gjør en test på gulvet slik at vi forsikrer oss om at løsningen vil fungere og være den riktige. 

Vi sier minimal nedetid, hva betyr det?

En gulvrenovering kan gjøres på en dag. 

Det første som skjer er klargjøring av gulvet, all bonevoks må fjernes. Dette kan ta noen timer dersom det er store flater og mye bonevoks på gulvet. Når fjerning av bonevoks er ferdig kan vi starte med  påføring av PUR. Tidsmessig er det ikke så stor forskjell om du ønsker gulvoppretting eller nytt utrykk. Dersom det er cirka 100 m2 vil ikke behandlingen ta mer enn en dag, og gulvet er 80% ferdig herdet 4 timer senere. 

Når kan du bruke gulvet?

Gulvbelegget kan tråkkes forsiktig på 12 timer etter siste påføring.

Vi kan bruke bygg-vifter etter påføring av PUR, da vil man kunne gå lett på gulvbelegget etter 2 timer. Etter 24 timer er ca. 80% av herdingen oppnådd.

Etter 7 dager er gulvbelegget fullt herdet og motstanden mot kjemiske stoffer 100% opparbeidet, dette basert på følgende forhold: innvendig romtempratur 20°C, 50% relativ fuktighet og tilstrekkelig ventilasjon. Forhold som kan forlenge tørketiden er lave temperaturer, høy luftfuktighet og dårlig ventilasjon.

I de tilfeller hvor du har behov for normal bruk av gulvet allerede neste dag må overflaten behandles med UV. Dette gjelder for eksempel retail, hotell eller barnehager som har behov for å møblere opp igjen rommet før det har gått 7 dager. I disse tilfellene må det brukes en UV maskin som gir en fullt herdet overflate etter 4 timer. Kontorer har ofte vesentlig mindre aktivitet og vil derfor fint tåle å bli gått på neste dag.