Bærekraft

Dr. Schutz Nordic A/S har vunnet flere priser for bærekraft fordi de sørger for at produktene deres ikke bare er gode for kundene, men også etterlater en minimal påvirkning på miljøet.  klimaet.

Bærekraft_bilde fra Dk

Dr. Schutz: Bærekraftig gulvrenovering

Dr. Schutz er det originale og ledende merket innen vedlikehold og beskyttelse av gulv. De tilbyr tilpassede PUR-løsninger og er eksperter på å renovere og vedlikeholde eksisterende gulv.
PUR-løsningene forlenger levetiden til både nye og gamle gulv, og reduserer dermed kostnader til drift og vedlikehold, samtidig som de forlenger levetiden til gulvene betydelig.

Dr. Schutz Nordic A/S ble vinneren av 'Sustainable Floor Renovation' i både 2018, 2019 og 2020, nettopp på grunn av deres transformasjon av eksisterende belegg til nye belegg. I tillegg er Dr. Schutz Nordic A/S sitt Sealer-system tre ganger mer holdbart enn andre PUR-løsninger på markedet.

Dr. Schutz Nordic A/S vil ikke bare være ledende innen bærekraftig gulvrenovering. De ønsker også å revolusjonere eksisterende ideer om bærekraftig konstruksjon, vedlikeholdsfrie gulv, PU-gulv i bedrifter og bærekraftig renovering. Deres misjon er å se på det som 'bærekraftig gulvtransformasjon', hvor målet er minimal miljøpåvirkning og klimaavtrykk, og dermed skape innovative overflateløsninger for bolig, næringsliv og industri.

Gjennom hele gulvets levetid er det et mål at løsningen inneholder bærekraftig transformasjon. Alt resirkuleres, og dermed vil miljøbelastningen ved å produsere nye produkter reduseres betraktelig.

Les mer om Dr. Schutz Nordic A/S’vedlikeholdsfrie PUR-gulv her