Hva er Dr. Schutz gulvfornying?

Dr. Schutz er det originale merket innen renovering, vedlikehold og beskyttelse av gulv. Vi tilbyr PU-sealer og et bredt sortiment av PUR-løsninger for eksisterende gulv. 

Løsningen gir mange muligheter for nye utrykk gjennom farger, struktur og motiver Du kan benytte alle RAL fargene, blande inn fargende flakes og velge ulike soner som fargelegges.  Det er også mulig å legge ned folie med motiv, logo etc. på gulvet. 

 

 

2

PU-sealer

Dr.Schutz originale PU-sealer er markedets mest holdbare og rengjøringsvennlige løsning. PU-sealer tetter fuger og skjøter, og sørger for at bakterier og skitt ikke setter seg i gulvet. Renholdet blir enklere, og gulvet blir ekstra motstandsdyktig mot kjemikalier. PU-sealer egner seg spesielt godt i helsesektoren der hygienekravene er ekstra høye. 

En løsning slik som Dr. Schutz kan tilby, gir besparelser både i form av reduserte kostnader til drift og vedlikehold, samt en dokumentert reduksjon av ditt fotavtrykk. Det er lagt mer enn 70 millioner m2 PU-sealer på gulv som linoleum og vinyl på verdensbasis.

PUR-løsning

PUR-løsningen er tilpasset eksisterende gulv og gir deg som kunde mulighet til å gjenopprette eller redesigne ditt gamle gulv. PUR-løsningen gir et bedre inneklima og arbeidsmiljø, med store besparelser innen drift og vedlikehold. Våre prisvinnende produkter gjenoppretter gulvet til fabrikkfinish på få timer, gir langvarig beskyttelse mot slitasje, samt en dokumentert forlengelse av gulvets levetid. En veldokumentert, holdbar, bærekraftig og økonomisk god løsning!


BÆREKRAFT

Dr. Schutz Nordic A/S har vunnet flere priser for bærekraft fordi de sørger for at produktene deres ikke bare er gode for kundene, men også etterlater en minimal påvirkning på klimaet.

DOKUMENTERT OG TESTET

Alle produktene og løsningene er testet gjennom mange år. Vi kan fremlegge dokumentasjon på forespørsel. 

Produktene er 100% miljøvennlige. 

MINIMALT MED NEDETID

Vedlikehold og renovering kan gjennomføres med minimalt driftstap.

Kort påføringstid, gjenoppretter til fabrikkfinish på få timer. 

Ved bruk av UE maskin etter påføring er gulvet 100% ferdig herdet på 4 timer.

MINIMALT MED VEDLIKEHOLD

Etter påføring av Dr.Schutz PUR, vil det ikke være nødvendig med vedlikehold på 4-6 år med normal bruk av gulvet. Skulle det bli slitasje på enkeltpartier på overflaten  kan dette enkelt rehabiliteres uten at hele gulvet må behandles. 

EKSTREMT SLITESTERKT OG SKLISIKKERT

Seks ganger sterkere enn epoxy resulterer i langvarig beskyttelse mot slitasje.

Vi kan legge sklisikring både i soner og på hele flater. PU Sealer Antislip garanterer sklisikre gulv og oppfyller NS standard testkrav til en sklisikringsfaktor på R10. 

RENGJØRINGSVENNLIG

Løsningen gir en rengjøringsvennlig overflate som sikrer effektivt renhold, reduserer tilstedeværelse av bakterier og er ytterst motstandsdyktig mot kjemikalier.

KJEMIKALIE OG FARGESTOFF RESISTENT

Maksimal beskyttelse mot misfarging fra hårfarger, håndsprit og svarte streker fra bildekk. 

Svært god beskyttelse mot slitasje.

SKAP ET NYTT UTRYKK

Løsningen gir mange muligheter for nye utrykk gjennom farger, struktur og motiver. Du kan benytte alle RAL fargene, blande inn fargede flakes og velge ulike soner som fargelegges. Det er også mulig å legge ned folie med motiv, logo etc. på gulvet.