Håndverksgruppen - Vi har satt bærekraft i førersetet!

Er du også opptatt av bærekraft?

La oss skape en verdi sammen!

Din styrke - Vår løsning. 

Minimalt med nedetid

Om oss

Håndverksgruppen AS er et konsern bestående av lokale håndverksbedrifter i Norge og Sverige.
Vi leverer alt av overflatetjenester som mur, gulv, flis og maling.

Med kvalitet og bærekraft som høyeste prioritet forsøker vi å endre en bransje.
Vår ambisjon er å bli Nordens ledende overflate-entreprenør. Vi skal levere mur-, mal-, flis- og gulvtjenester langt over kunders forventning. Vi skal være ledende innen bærekraft, og er opptatt av å utvikle kompetanse og talenter. Vi er stolte av våre lokale merkevarer og relasjoner, men evner også å levere på nasjonale rammeavtaler.

Håndverksgruppen er Dr.Schutz partner i Norge. Vi tilbyr PU-sealer og et bredt sortiment av PUR-løsninger for eksisterende gulv. 
Dr. Schutz originale PU-sealer er markedets mest holdbare og rengjøringsvennlige løsning. PU-sealer tetter fuger og skjøter, og sørger for at bakterier og skitt ikke setter seg i gulvet. Renholdet blir enklere, og gulvet blir ekstra motstandsdyktig mot kjemikalier.  

Dette gir både besparelser i form av reduserte kostnader til drift og vedlikehold, samt en dokumentert reduksjon av ditt fotavtrykk. Det er lagt mer enn 100 millioner m2 med PU-sealer til bruk på gulv som linoleum og vinyl på verdensbasis.

PUR-løsningen er tilpasset eksisterende gulv og gir deg som kunde mulighet til å gjenopprette eller redesigne ditt gamle gulv. Løsningene er veldokumentert og de mest holdbare du finner på markedet.